A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

Методичний Тиждень дисциплін суспільно- гуманітарного та художньо- естетичного циклу.

Дата: 11.03.2024 11:18
Кількість переглядів: 15

              У сучасних умовах розвитку освіти кожен педагог, що усвідомлює потреби сучасного суспільства і власну відповідальність за якість надання освітніх послуг перед своїми учнями, їхніми батьками та колегами-педагогами, намагається впроваджувати у свою роботу нові освітні технології. Адже на сьогоднішній день освіта перебуває в постійному оновленні і вимагає від педагогів новаторських ідей, новітніх підходів в організації та проведення занять. Стає очевидним, що досягнення мети сучасної освіти пов’язане з особистісним потенціалом педагога, його загальною та професійною культурою, без яких неможливе вирішення наявних проблем навчання та виховання відповідно до нових освітніх парадигм.

           Саме тому особливої актуальності набувають питання підвищення й розвитку рівня професійної компетентності вчителів і як результат-цікаво, пізнавально, захоплююче проведений з 19.02. по 23.02.2024 року у Кінашівському ліцеї Методичний Тиждень дисциплін суспільно- гуманітарного та художньо- естетичного циклу. Основним завданням  Тижня були  розвиток ініціативи та творчого пошуку педагогічних знахідок, демонстрування та обмін перспективним педагогічним досвідом, секретами власної педагогічної майстерності, організація обміну досвідом роботи.
            Програма проведення Тижня поєднала різні напрями роботи педагогів.

1 день

1. Відкриття Тижня.

2. Виставка літератури по даній темі. Консультації для вчителів

3. Заняття з художньо- продуктивної діяльності- члени МО,Іванців М.М.

2 день

Проведення відкритих уроків :

         - німецької мови - 7 клас, Шеремета О.С.

         - етики - 5 клас, Перегінець Н.М.

3день

          Проведення відкритих уроків:

         - музичного мистецтва -7 клас,Ковальчук М.М.

         - української мови - 6 клас, Шеремета О.С.

4день

 Проведення відкритих занять:

- англійської мови- 4 клас, Лесів І.І.

- української літератури-10 клас, Ліуш М.Л.

5день

           1.Закриття Тижня. Підведення підсумків.

           2.Виступ ЗДНВР по темі: «Розвиток емпатії у школярів за допомогою    вправ та ігор» та реалізація даного питання під час методичного Тижня.

 

                Проведені заходи та заняття були цікавими і пізнавальними, сприяли всебічному творчому, інтелектуальному та естетичному розвитку. Тиждень представив собою калейдоскоп відкритих уроків, тренінгів, під час яких педагоги прагнули показати свою майстерність і знання опанованих інтерактивних, проектних та інформаційно-комунікативних технологій. З упевненістю можна стверджувати, що більшість педагогів на високому рівні володіє сучасними освітніми методиками і технологіями, активно їх впроваджує, використовує і поширює в професійному середовищі.

Усі методичні заходи пройшли на високому рівні, а педагоги ліцею  націлені на пошук нових методик навчання, на підвищення рівня самоосвіти, збагачення педагогічного досвіду з урахуванням креативних здібностей колег.

Адміністрація та педагогічний колектив ліцею висловлюють сердечну вдячність за невтомну працю нашим талановитим педагогам, які активно долучилися до проведення методичних заходів, поділилися своїм професіоналізмом.

  Відкритий урок з німецької мови



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень