A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

День єднання України. Рік незламності

Дата: 15.02.2023 12:09
Кількість переглядів: 32

    Слава Вкраїні! Любій Вітчизні,

                                                   Слава довіку однині.

         Єдність і згода, право й свобода –

                                                    Доля найкраща народу!

 

       Великий народе великої країни! Сьогодні – важливий день – День єднання нас всіх. Ми різні, різного віку, статі, різних професій, різних талантів, різних знань. Але обєднує нас єдине бажання: жити в мирі, щасливо, однією родиною, з дітьми, з батьками. І на все це ми маємо повне право. Ми зможемо наш дім захистити. Бо ми в себе вдома, ми в Україні. І ніхто наш дім не буде любити так, як ми любимо. І ніхто, тільки ми разом зможемо наш дім захистити.

       Вже рівно рік український народ виборює мир та суверенітет України на лінії фронту та в тилу. 24 лютого змінилося життя кожного українця на «до» та «після», але незламний народ вільної держави не просто вистояв цей складний рік, а й упевнено крокує до перемоги.

       В рамках дня  у ліцеї було проведено загальношкільну тематичну лінійку "Україна єдина і незламна", присвячену річниці Дня єднання та річниці повномасштабного вторгнення Росії  на Україну.

     В цей нелегкий для нашої України час ми,педагогічний колектив. батьки, учні –  весь український народ маємо об’єднатися в одну команду-українців, які багато знають про рідну країну, шанують її символи, завжди підтримують одне одного!

       Як заповідав великий Тарас: «Бережіть волю і незалежність України, поважайте свій народ і його мелодійну мову. Шануйте себе і свою гідність, і шановані будете іншими».

       Усі ми, громадяни України, не байдужі до долі своєї Батьківщини, маємо пам’ятати:  саме в єдності наша сила! Разом до Перемоги! Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень