A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

Методичний Тиждень «Родзинки педагогічної майстерності»

Дата: 14.03.2023 13:32
Кількість переглядів: 35

 

Відповідно до плану роботи ліцею з 20.02 по 24.02.2023 р. в навчальному закладі проведено методичний Тиждень на тему: «Родзинки педагогічної майстерності», метою якого було підвищення інтересу учнів до вивчення предметів суспільно- гуманітарного та художньо- естетичного циклу, активізації пізнавальної діяльності, удосконалення форм і методів проведення позакласної роботи. Методичний Тиждень проходив згідно плану, яким передбачалося: відкриття Тижня; виставка літератури по даній темі; консультації для вчителів; проведення відкритих уроків з  української літератури-10 клас,української мови-5 клас, всесвітньої історії- 6 клас, української мови-11 клас, зарубіжної літератури -11 клас, англійської мови - 3  клас; закриття Тижня; підведення підсумків; обмін досвідом з проблеми формування загальних та предметних компетентностей на уроках суспільно-гуманітарного циклу; обговорення відкритих уроків.

            Як свідчить аналіз проробленої роботи, всі заплановані заходи в рамках Тижня були проведені. Особливо цікаво пройшли такі відкриті уроки : української літератури 10 клас (Тема «Повість «Тіні забутих предків». Трагічна доля Івана та Марічки як наслідок суперечності між мрією і дійсністю», вчитель Рошко Т.М...), української мови- 5 клас, (Тема «Словосполучення. Головне і залежне слово у словосполученні», учитель Шеремета О.С.), української мови  11клас,(Тема «Пунктуаційна норма. Розділові знаки між частинами складносурядного речення», учитель Ліуш М.Л.).

   Викликали інтерес школярів 11 класу  урок зарубіжної літератури на тему: «Г.Г.Маркес Синтез реального і фантастичного в оповіданні «Стариган з крилами», учитель Перегінець І.І. та  всесвітньої історії на тему «Сім’я, освіта, наука та виховання афінян і спартанців» ,учитель Гавриш Л.Л.,під час яких учні  дізналися багато нового і цікавого.

      Під час проведення Тижня учителі ліцею підвищили свій професійний ріст, методичну підготовку, а ще покращили самоосвітню діяльність, відвідуючи уроки своїх колег.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень