A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

Тиждень дисциплін художньо-естетичного циклу

Дата: 20.02.2023 16:15
Кількість переглядів: 45

    Мистецтво — особлива форма відображення дійсності, естетичний художній феномен, який передає красу навколишнього та внутрішнього світу особистості. Особливості опанування мистецтвом в школі пов’язані з його  багатогранним впливом на людину, її емоційно-чуттєву сферу, мислення. Мистецтво сприяє художньо-естетичному розвитку та стимулює готовність особистості брати участь у різних формах культурного життя суспільства.

         Відповідно до плану роботи ліцею з 17.10 по 21.10.2022 р. в навчальному закладі проведено Тиждень дисциплін художньо-естетичного циклу, метою якого було підвищення інтересу учнів до вивчення предметів музичного та образотворчого мистецтва, активізації пізнавальної діяльності здобувачів освіти, удосконалення форм і методів проведення позакласної роботи з предметів.

         Всі заплановані заходи в рамках Тижня були реалізовані. Вони продемонстрували зацікавленість учнів предметами циклу, формами проведення, належну роботу вчителів Ковальчука М.М. та Іванців М.М.

         Особливо цікаво пройшли такі відкриті заходи: «Барвистий світ музичних інструментів. Вікторина- загадка для   1-4,5-6 класів», музичний конкурс «Знавці українських народних пісень» (8-11 класи),музичний захід «Караоке на шкільному майданчику», розгадування кросвордів на тему «Образотворче мистецтво- мистецтво відображення сущого», виставка учнівських малюнків на тему «Ми за мир!»

          Таким чином, здійснюється виховання в учнів ціннісно-світоглядних орієнтацій у сфері мистецтва, розвиток комплексу ключових, міжпредметних і предметних компетентностей у процесі опанування художніх цінностей і способів художньої діяльності, формування потреби у творчому самовираженні та естетичному самовдосконаленні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень