A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

Тиждень фізики

Дата: 20.02.2023 16:17
Кількість переглядів: 52

Фізика є фундаментальною наукою, яка вивчає загальні закономірності перебігу природних явищ, закладає основи світорозуміння на різних рівнях пізнання природи й надає загальне обґрунтування природничо-наукової картини світу. Сучасна фізика, крім наукового, має важливе соціокультурне значення. Вона стала невід’ємною складовою загальної культури високотехнологічного інформаційного суспільства.

Навчання фізики в основній школі спрямовується на досягнення екологічного стилю мислення і поведінки,  творчих здібностей, дослідницьких навичок і навичок життєзабезпечення, здатності до саморозвитку та самонавчання здобувачів освіти в умовах глобальних змін і викликів.

        З 14.11 по 18.11.2022 р. в навчальному закладі проведено Тиждень фізики. Тиждень проходив згідно плану, яким передбачалося: конкурси стінгазет, ребусів, кросвордів,жартів на фізичну тематику; конкурс малюнків «Фізика навколо нас» (8-9 класи); перегляд презентації «Українці Всесвіту»; вікторина «Знавці фізики і астрономії»(8 клас).

         Як свідчить аналіз проробленої роботи, всі заходи проведені в рамках Тижня продемонстрували зацікавленість учнів предметом, формами проведення, належну роботу вчителя Матейка М.В. з активізації й розвитку пізнавальної діяльності школярів.

Процес навчання фізики в основній школі спрямовується на розвиток особистості учня, становлення його наукового світогляду й відповідного стилю мислення, формування предметної, науково-природничої та ключових компетентностей.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень