A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

Тиждень хімії

Дата: 20.02.2023 16:18
Кількість переглядів: 27

Хімія як природнича наука є частиною духовної і матеріальної культури людства, а хімічна освіта – невід’ємним складником загальної культури особистості, яка живе, навчається, працює, творить в умовах використання високих технологій і новітніх матеріалів, змушена протистояти екологічним ризикам, зазнає різнобічних упливів інформації.

         З  21.11 по 25.11.2022 р. в нашому навчальному закладі стартував Тиждень хімії, метою якого було підвищення інтересу учнів до вивчення даного предмета. Тиждень проходив згідно плану, яким передбачалося: ознайомлення учнів з природничим експериментом «Вирощування кристалів»;година цікавої хімії; науково-хімічне шоу «Трюки науки» (5-6 класи) ; п’ятихвилинка «На хімічній хвилі»; перегляд відеофільму «Хімія. 100 великих відкриттів»; конкурс стінгазет на тему: «Хімія навколо нас»; науково- практична конференція «Девять аномалій, без яких не було б живого»; хімічна гра «Ходилка» (8-9 класи);оформлення стенду «Якби ми їли те, що треба» (11клас).

       Під час проведення Тижня учні ліцею проявили високу активність, тому що проведені заходи були пізнавальними та викликали небачене зацікавлення та азарт.    

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень