A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

Тиждень основ здоров`я

Дата: 20.02.2023 16:23
Кількість переглядів: 36

Предмет «Основи здоров’я» орієнтує учнів на відповідальне ставлення до навколишнього середовища як потенційного джерела здоров’я, добробуту та безпеки людини і спільноти; сприяє розвитку екологічного мислення і поведінки як складової формування здорового способу життя; навчає учнів встановлювати причиновонаслідкові зв’язки між станом природного довкілля і здоров’ям, добробутом та безпекою громади; поглиблює розуміння екологічного законодавства України.

Згідно з планом роботи з 13.02 по 17.02.2023 р. в навчальному закладі учителем Атаманюк Н.М. проведено Тиждень основ здоров`я, який мав на меті зацікавити учнів предметом, удосконалити форми і методи проведення позакласної роботи. Тиждень основ здоров`я  проходив згідно плану, яким передбачалося:відкриття Тижня «Здоров’я людини- цінність життя»; конкурс малюнків «Шкідливі звички та їх вплив на здоров’я підлітків»,«Як ми харчуємось» (5-6класи); анкетування «Моє ставлення до паління» (8-9класи); весела рухлива перерва (5-6класи); усний журнал «Палити-це безглуздо!» (8-9класи); конкурс з розгадування кросвордів,ребусів(5-9 класи) ; виготовлення колажів «Ми - за здоровий спосіб життя» (8-9 класи); інтелектуальна гра- вікторина «Зроби до здоровя крок» (6 клас);загальношкільний виховний захід «Здорово бути здоровим».

           Цікаво, нестандартно, захоплююче зуміла підійти педагог до проблеми проведення даного заходу і як результат-викликаний проведенням інтерес дітей, і вдячні слова вихованців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень