A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 16:44
Кількість переглядів: 11

Немає більшого покликання, як захищати рідну землю. Повертаючись сьогодні обличчям до нашої історії, ми свято шануємо память про ветеранів Другої світової війни та афганської війни. Ми з великою шаною та з глибокою вдячністю схиляємо голови перед героями сучасності -   Героями Небесної Сотні та нашими воїнами.

    Сьогодні ми говоримо про справжніх патріотів, героїв, про яких має знати і памятати кожне покоління, про героїзм та мужність українських добровольців, які з початку подій на сході України пішли на фронт і прийняли удар ворога на себе. Прикладом для нас став наш Герой, односельчанин Атаманюк Михайло.

    День українського добровольця – це нагадування всім нам, що одного разу, ставши на захист Батьківщини, ми до кінця нашого життя залишаємось її добровольцями, вояками доброї волі.. Ставши на захист України, ми вже не маємо права відступати.

   Ми закликаємо сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай память всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній Богом даній землі.

 

Відзначення Дня українського добровольця за участю учнів 7 класу та класного керівника Кравців Наталії Віталіївни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень