A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Кінашівський ліцей Більшівцівської селищної ради Івано-Франківської області
«Ти ніколи не дізнаєшся на що ти здатний, поки не спробуєш!»

Методична робота

Дата: від до Скинути

Тиждень хімії

Хімія як природнича наука є частиною духовної і матеріальної культури людства, а хімічна освіта – невід’ємним складником загальної культури особистості, яка живе, навчається, працює, творить в умовах використання високих технологій і новітніх матеріалів, змушена протистояти екологічним ризикам, зазнає різнобічних упливів інформації.

16:18 20.02.2023

Тиждень фізики

Фізика є фундаментальною наукою, яка вивчає загальні закономірності перебігу природних явищ, закладає основи світорозуміння на різних рівнях пізнання природи й надає загальне обґрунтування природничо-наукової картини світу. Сучасна фізика, крім наукового, має важливе соціокультурне значення. Вона стала невід’ємною складовою загальної культури високотехнологічного інформаційного суспільства.

16:17 20.02.2023

Тиждень дисциплін художньо-естетичного циклу

    Мистецтво — особлива форма відображення дійсності, естетичний художній феномен, який передає красу навколишнього та внутрішнього світу особистості. Особливості опанування мистецтвом в школі пов’язані з його  багатогранним впливом на людину, її емоційно-чуттєву сферу, мислення. Мистецтво сприяє художньо-естетичному розвитку та стимулює готовність особистості брати участь у різних формах культурного життя суспільства.

16:15 20.02.2023

План роботи Творчої групи учителів на 2022-2023 н.р.

Одна з дієвих колективних форм методичної роботи - творчі групи вчителів, які створюються з метою впровадження досягнень педагогічної науки і передового досвіду в навчально-виховний процес.

18:12 15.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень